Pyroll Pakkaukset Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Marko Penttinen

Johtavan vastuullisten pakkausratkaisujen toimittajan Pyroll Pakkaukset Group Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa 8.4.2024 Marko Penttinen. Penttinen tuo Pyrollin johtamiseen merkittävää kokemusta toimittuaan useissa toimitusjohtajan tehtävissä eri toimialoilla vuodesta 2016.

Pyroll Pakkaukset Group Oy on johtava vastuullisten pakkausratkaisujen toimittaja elintarvike- ja lääketeollisuudelle sekä kaupalle. Lähes 300 pakkausalan ammattilaista työllistävän Pyroll Pakkaukset Group Oy:n liikevaihto oli noin 67 miljoonaa euroa vuonna 2023.

Pyroll Pakkaukset Group Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2019 toiminut Mika Lankila on päättänyt siirtyä muihin haasteisiin, joten yhtiön hallitus on nimittänyt insinööri, KTM Marko Penttisen (56) yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 8.4.2024 alkaen. Marko Penttinen on toiminut useiden yhtiöiden toimitusjohtajana sekä erilaisissa muissa liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä. Hänellä on laaja kokemus ihmisten ja liiketoiminnan johtamisesta sekä Suomessa että kansainvälisesti.

”Olen todella tyytyväinen saadessamme Marko Penttisen jatkamaan Pyroll Pakkaukset Groupin kehitystä sen seuraavassa kasvuvaiheessa. Markolla on hyvin monipuolinen johtamiskokemus sekä vakuuttavat näytöt liiketoiminnan kehittämisestä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Markon asiakaslähtöinen toimintatapa sekä kokemus ihmisten sekä hajaantuneen tuotanto-organisaation johtamisesta sopii erinomaisesti Pyroll Pakkausten toimintaan.”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Juha Tukiainen.

”Pyroll Pakkaukset Groupin hallitus kiittää Mika Lankilaa pitkästä ja ansiokkaasta työstä yhtiön hyväksi. Hän on johtanut Pyroll Pakkauksia ammattimaisesti ja jättää yhtiön erinomaisessa kunnossa. Mikan johdolla yhtiö on kasvanut ja vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja korkealaatuisena pakkausalan toimijana sekä kehittänyt prosessejaan huomattavasti. Pyroll Pakkausten hallitus toivottaa lämpimästi Mikalle onnea seuraaviin haasteisiin.”, kiittää hallituksen puheenjohtaja Tukiainen.

”Aloitan hyvin innoissani ja suurella mielenkiinnolla Pyroll Pakkausten toimitusjohtajana. Olen varma, että kokemuksellani pystyn auttamaan yhtiötä kasvamaan ja kehittymään lisää. Tulen panostamaan hyviin asiakassuhteisiin sekä yhtiön osaavaan henkilöstöön. Yhtiö on menestynyt viime vuodet hienosti ja uskon, että yhdessä voimme jatkaa tätä kehitystä.”, sanoo Marko Penttinen.


(kuva: Marko Penttinen)

Lisätietoja:
Juha Tukiainen
Hallituksen puheenjohtaja, Pyroll Pakkaukset Group
Toimitusjohtaja, MB Rahastot
0400 791679 tai juha.tukiainen@mb.fi

Marko Penttinen
Toimitusjohtaja, Pyroll Pakkaukset Group (8.4.2024 alkaen)
040 842 2811

Mika Lankila
Toimitusjohtaja, Pyroll Pakkaukset Group (8.4.2024 asti)
044 533 8569 tai mika.lankila@pyroll.com

 

Pyroll Pakkaukset lyhyesti
Pyroll Pakkaukset on vuonna 1973 perustettu kotimainen pakkausvalmistaja, jonka avainasiakkaina toimivat kotimaiset elintarvike- ja lääketeollisuuden sekä kaupan alan toimijat. Pyroll valmistaa korkealaatuisia kartonki-, paperi-, muovi- ja alumiinipakkauksia yhteensä kahdeksassa tuotantolaitoksessaan Suomessa. Yhtiön menestyksen perustana on sitoutuminen pitkäjänteiseen asiakasyhteistyöhön; vahvan paikallisuuden mahdollistama ensiluokkainen toimitusvarmuus ja toimitusketjun joustavuus, ensiluokkainen tuoteturvallisuus sekä ennen kaikkea osaava henkilöstö. Lähes 300 pakkausalan ammattilaista työllistävän Pyroll Pakkaukset Group Oy:n liikevaihto oli noin 67 miljoonaa euroa vuonna 2023.