Anssi Mattila MB Rahastojen tiimiin

MB Rahastojen uudeksi partneriksi on nimitetty KTM Anssi Mattila.

Anssilla on lähes 20 vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta ja yritysjärjestelyiden neuvonantotehtävistä. Hän siirtyy MB Rahastojen tiimiin CountOn Oy:stä, jonka toinen perustaja hän aikoinaan oli. CountOnilla Anssi toimi seitsemän vuoden aikana neuvonantajana yli 30 yritysjärjestelyssä, sekä osto- että myyntipuolella. Ennen CountOnia hän työskenteli Corporate finance -asiantuntijana Handelsbanken Capital Marketsin palveluksessa toimien neuvonantajana yksityisten ja listattujen yhtiöiden yritysjärjestelyissä sekä pääomamarkkinatransaktioissa. Koulutukseltaan Anssi on kauppatieteiden maisteri.

”Olen aikaisemmin työskennellyt MB Rahastojen sekä useiden sen tiimijäsenten kanssa toimiessani yritysjärjestelyiden neuvonantotehtävissä. Olen innoissani mahdollisuudesta päästä osaksi MB:n dyynaamista ja asiantuntevaa tiimiä, jolla on erittäin vahvat näytöt uusien suomalaisten kasvutarinoiden luomisesta ja tukemisesta.”


Kuva: Anssi Mattila


Lisätietoja:

Juha Tukiainen
Toimitusjohtaja
+358 40 0791679 tai juha.tukiainen@mb.fi

MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä noin 0,5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi noin 50 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa. www.mb.fi