Olli-Pekka Rissanen nimitetty Associateksi

MB Rahastoissa elokuusta 2020 analyytikkona toiminut Olli-Pekka Rissanen on nimitetty 1.8.2022 alkaen Associateksi. Olli-Pekka on osallistunut lukuisten potentiaalisten MB:n hankkeiden analysointiin ja valmisteluun sekä olemassa olevien kohdeyhtiöiden tukemiseen erilaisissa hankkeissa ja hän on osoittanut erinomaista kykyä tukea monipuolisesti MB:n hanketiimejä. Lämpimät onnittelut Olli-Pekalle nimityksen johdosta.

Lisätietoja:
Juha Tukiainen, toimitusjohtaja, 0400 791679

 

MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä 0,5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi yli 40 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa. www.mb.fi