Vahvaa osaamista Mintlyn hallitukseen – Dan Ahlstedt ja Sirpa Ojala hallituksen jäseniksi

Nopeasti kasvava asiantuntijatalo; tietoverkkojen, tietoturvan ja konesaliratkaisujen arkkitehtuuriin erikoistunut Mintly vahvistaa hallitustaan nimittämällä Dan Ahlstedtin ja Sirpa Ojalan tuomaan vahvaa osaamista yhtiön liiketoiminnan kehittämiseen

Dan Ahlstedt toimii hallitusammattilaisena ja neuvonantajana. Hänellä on pitkä kokemus IT -alalta oltuaan SAP:lla 15 vuotta johtotehtävissä Pohjoismaissa ja EMEA alueella sekä 12 vuotta TechData Oy:n toimitusjohtajana Suomessa ja Sveitsissä sekä USA:ssa liiketoimintajohtajana. Tällä hetkellä Ahlstedt toimii Aico Groupin, TelentAdoren ja Tangible Growth yhtiöiden hallituksen jäsenenä.

Sirpa Ojala on toiminut Delete Groupin toimitusjohtajana 1.11.2021 lähtien. Ennen nykyistä työtehtäväänsä hän on toiminut mm. Ovenia Groupin, M-Brainin ja Digitan toimitusjohtajana. Suuren osa urastaan Sirpa on työskennellyt Private Equity -osakkeenomistajien kanssa ja hänellä on pitkä kokemus onnistuneista julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksista. Sirpa toimii Minltyn lisäksi hallituksen jäsenenä Yleisradiossa, Eleniassa ja NatWest Nordisk Rentingissä.

”Toivotan Danin ja Sirpan tervetulleeksi Mintlyn hallitukseen ja odotan innolla yhteistyötä heidän kanssaan juuri aloitetulla Mintlyn kehitysmatkalla”, sanoo Mintlyn hallituksen puheenjohtaja ja MB Rahastojen partneri Jussi Salminen. ”Tavoitteenamme on seuraavien vuosien aikana kiihdyttää voimakkaasti yhtiön kasvua palkkaamalla lisää alan parhaita osaajia, laajentamalla palvelutarjontaa sekä harkitsemalla yritysostomahdollisuuksia.”

Lisätietoja:
Jussi Salminen
Partneri, MB Rahastot
040 834 5818 tai jussi.salminen@mb.fi

Mintly lyhyesti
Mintly on vuonna 2017 perustettu kotimainen riippumaton asiantuntijatalo, jonka osaaminen tietoturvan, verkkojen ja konesaliteknologian osalta tunnistetaan markkinan parhaaksi. Mintly on kasvanut nopeasti ja vakiinnuttanut asemansa kotimaisten suuryritysten sekä julkisen hallinnon organisaatioiden luotettavana ja turvallisena kumppanina. Mintlyn liikevaihto on noin 18M€ ja se työllistää 40 kovan luokan ammattilaista. www.mintly.fi

MB Rahastot lyhyesti
MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä 0.5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi yli 40 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa. www.mb.fi