MB Rahastot kiihdyttämään MiNTLYn kasvua

Kotimainen nopeasti kasvava asiantuntijatalo; tietoverkkojen, tietoturvan ja konesaliratkaisujen arkkitehtuuriin erikoistunut Mintly saa pääomistajakseen yli 30 vuotta markkinoilla toimineen pääomasijoitusyhtiön MB Rahastot. Mintlyn perustajaosakkaat jatkavat yhtiön merkittävinä omistajina ja Timo Mutka yhtiön toimitusjohtajana.

Mintly Oy perustettiin kesällä 2017 perusajatuksenaan koota markkinan vahvin tekninen osaaminen ja valitut parhaat teknologiat saman katon alle, ja tuoda nämä nopealla vasteajalla asiakasyritysten saataville. Yhtiön nopeasti kasvavan tekemisen ytimessä on asiakaslähtöisyys, erittäin korkea henkilöstötyytyväisyys, huippulaadukas asiantuntijatyö ja markkinan paras osaaminen valittuihin teknologioihin.

Tänä päivänä Mintlyn liikevaihto on 18 m€ ja yhtiö työllistää 40 asiantuntijaa. Mintly tuottaa asiakkailleen tietoverkkoihin, tietoturvaan ja konesaliratkaisuihin liittyviä palveluita, esimerkiksi asiantuntijapalveluita, arkkitehtuurisuunnitelmia, ratkaisujen käyttöönottotehtäviä sekä erilaisia jatkuvia palveluita. Yhtiön tavoitteena on olla asiakkailleen markkinoiden osaavin valmistaja- ja operaattoririippumaton kumppani ja samalla työntekijöilleen alan paras työpaikka.

”Mintly on Suomen johtava riippumaton ICT-integraattori. Yhtiössä on voimakas kasvu, huikea asiakastyytyväisyys ja uudistumisen halu, jotta se voisi olla nyt ja tulevaisuudessa visionsa mukaisesti paras paikka yrityksille ja asiantuntijoille. Tavoitteenamme on tukea Mintlyn yrittäjiä ja johtoa tuomaan yhä useamman asiantuntijan osaksi Mintlyn osaavaa henkilöstöä ja sitä kautta mahdollistaa liiketoiminnan kasvu pitäen samalla kiinni Mintlyn vahvasta ytimestä eli poikkeuksellisen tyytyväisistä asiakkaista, pitkistä asiakassuhteista ja palvelun kasvollisuudesta”, kertoo partneri Jussi Salminen MB Rahastoista.

”Mintlyn toiminnan ytimessä on aina ollut halu taata paras työpaikka työntekijöillemme sekä tarjota alan johtavien valmistajien tuotteisiin perustuvat ratkaisut ja palvelut huipputyytyväisille asiakkaillemme. Halusimme vahvistaa yhtiön omistuspohjaa, jotta voimme saavuttaa nopeammin yhtiön rohkeat kasvutavoitteet. Meille oli tärkeintä löytää kumppani, joka jakaa arvomme ja visiomme kasvusta. Olemme vakuuttuneita, että MB Rahastot on meille oikea kumppani tukemaan kasvutarinaamme”, toteaa Mintlyn toimitusjohtaja Timo Mutka.

Kasvaneiden resurssien avulla Mintlyn johto aikoo seuraavien vuosien aikana panostaa voimakkaasti yhtiön kasvattamiseen. Kasvun toteuttamiseksi jatketaan henkilömäärän lisäämistä palkkaamalla alan parhaita osaajia nykytiimin vahvistukseksi, laajennetaan palvelutarjontaa ja harkitaan yritysostomahdollisuuksia.

Lisätietoja:
Jussi Salminen
Partneri, MB Rahastot
040 834 5818 tai jussi.salminen@mb.fi

Timo Mutka
Toimitusjohtaja, Mintly Oy
050 372 0872 tai timo.mutka@mintly.fi

 

Mintly lyhyesti
Mintly on vuonna 2017 perustettu kotimainen riippumaton asiantuntijatalo, jonka osaaminen tietoturvan, verkkojen ja konesaliteknologian osalta tunnistetaan markkinan parhaaksi. Mintly on kasvanut nopeasti ja vakiinnuttanut asemansa kotimaisten suuryritysten sekä julkisen hallinnon organisaatioiden luotettavana ja turvallisena kumppanina. Mintlyn liikevaihto on noin 18M€ ja se työllistää 40 kovan luokan ammattilaista.

MB Rahastot lyhyesti
MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä 0.5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi noin 50 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa. www.mb.fi