Ruotsalainen Lisa Dennis on valittu Tapauksen hallitukseen

Tapaus ja sen ruotsalainen tytäryhtiö Eventyr ovat nimittäneet ruotsalaisen Lisa Dennisin hallitukseensa. Nimitys tukee Tapauksen kunnianhimoista pohjoismaista kasvua sekä tavoitetta rakentaa maailmanluokan työyhteisö, jossa ihmiset voivat kasvaa ja kehittyä yli odotusten.

Lisa Dennis perusti ensimmäisen menestyksekkään yrityksensä ollessaan vain hieman yli kolmekymppinen ja on sen jälkeen työskennellyt monilla eri toimialoilla. Hän tuntee pohjoismaisen yritystapahtumamarkkinan ja on saanut myös tunnustusta vahvojen kulttuurien rakentamisesta muun muassa ansaitessaan HR Personality of the Year -kunniamaininnan vuonna 2019 Ruotsissa. Tällä hetkellä Lisa työskentelee People Director -tittelillä ruotsalaisessa King -peliyhtiössä.

”Lisalla on mittava kokemus HR:n parissa ja hän osaa ohjata yritystä yrityskauppojen ja fuusioiden synnyttämän kasvun ja muutoksen tiellä. Me uskomme, että nämä ovat taitoja ja kokemuksia, jotka ovat myös meille hyvin tarpeellisia tulevaisuudessa. Olen hyvin ylpeä, että saamme Lisan mukaan tälle matkalle”, kertoo Kimmo Vanne, Tapauksen hallituksen puheenjohtaja.

Tapaus ja Eventyr aloittivat rakentamaan pohjoismaista tapahtumamarkkinointikonsernia tammikuussa 2020. Viimeisen vuoden ajan TAPAUS on auttanut useita pohjoismaisia asiakkaita säilyttämään yhteyden heidän työntekijöihinsä ja asiakkaisiinsa sekä vahvistamaan brändiään erityisesti virtuaalitapahtumien avulla.

”Uskon vahvasti, että markkinoilla on kysyntää kansainväliselle brändikokemustoimistolle, jolla on vahva paikallinen olemus, mutta myös mahdollisuus toimia ketterästi ja tehokkaasti yhteistyössä yli maarajojen. Isot kansainväliset brändit myös hyötyvät yhteistyöstä ammattimaisen kumppanin kanssa, joka on paras useilla markkinoilla ja useissa eri maissa. Olen erittäin innoissani saadessani olla osa johtavan pohjoismaisen brändikokemustoimiston luontia”, tiivistää Lisa Dennis.

Lisätietoja: Timo Aalto, Toimitusjohtaja, TAPAUS Oy
timo.aalto@tapaus.fi