Suomen suurin kolarivaurioiden korjaaja InCar Oy ja alan johtavien yrittäjien Awux – verkosto yhdistyvät

InCar Oy ja Awux Autopalvelut Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jolla Awux – vauriokorjaamoyrittäjät siirtyvät InCar – ketjuun muodostaen yhdessä lähes 100 toimipisteen ajoneuvojen vauriokorjaukseen ja maalaukseen erikoistuneen palveluverkoston. Uudistettu kokonaisuus palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita jatkossa 57 paikkakunnalla ja sen liikevaihto on yli 80 miljoonaa euroa.

Yhteistyön tavoitteena on viedä alan palvelukokemus ja toiminnan tehokkuus seuraavalle tasolle koko valtakunnan kattavalla palveluverkostolla. Kyse on strategisesta kasvuhankkeesta, jossa autoilijoille tullaan tarjoamaan Suomen vaivattomimmat vauriokorjaamopalvelut. Tähän saakka Awux-toimintamallina tunnettu yrittäjävetoinen konsepti muodostaa jatkossa pohjan InCar-ketjun yrittäjävetoiselle osalle. Kuluvan vuoden loppuun mennessä Awux – vauriokorjaamoiden visuaalinen ilme vaihtuu auditointiprosessin yhteydessä InCarin sinisiin ja uudistuneet toimipisteet palvelevat jatkossakin itsenäisinä yrittäjinä mutta osana InCar verkostoa.

InCar Oy:n operatiivinen johtaja Tommi Vatén näkee juuri syntyneen yhteistyösopimuksen merkittävänä edistysaskeleena koko vauriokorjausalalle. ”AWUX yrittäjien liittyminen verkostoomme jatkaa palveluidemme kehittämistä ja laajentamista monella paikkakunnalla. Itsekin korjaamoyrittäjänä toimineena tunnistan yrittäjien vahvuudet ja nyt saamme verkostoon lisää kokemusta ja monipuolista osaamista. Lähdemme innolla kehittämään verkostoa yhdessä uusien InCar Partneri yrittäjien kanssa.”

”Yhdistyminen InCarin kanssa antaa yrittäjillemme uudenlaisia mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaansa. InCarin valtakunnalliset sopimukset ja innovatiiviset toimintamallit yhdistettynä paikalliseen yrittäjyyteen antaa koko verkostolle mahdollisuuden tuottaa entistäkin monipuolisempaa ja laadukkaampaa palvelua”, kuvailee AWUX Autopalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Taneli Hakkarainen.

InCar on vuonna 1991 perustettu autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun erikoistunut yritys, jolla on 41 toimipistettä, 350 työntekijää sekä lisäksi 12 InCar-partnerin valtakunnallinen kumppaniverkosto. InCar on osa Suvia Groupia, joka on Suomen johtava ajoneuvojen vahinkotarkastuksen ja vauriokorjauspalveluiden tarjoaja.

Yhtiön palveluja käyttävät kaikki Suomessa toimivat vakuutusyhtiöt, kuluttaja-asiakkaat sekä yritykset. InCar korjaa vuosittain yli 50 000 autoa.

Lisätietoja:
Marko Jussila: InCar toimitusjohtaja, 040 544 0810
Tommi Vatén: InCar operatiivinen johtaja, 0400 707 501