MB Rahastot vahvistamaan LähiRahoituksen kasvua

Suomen pk-sektorin johtava laskurahoituksen tarjoaja LähiRahoitus vahvistaa kasvuaan, kun MB Rahastot sijoittaa 1.4.2021 allekirjoitetun yritysjärjestelyn myötä yhtiöön.

LähiRahoitus on Suomen johtava pk-sektorin laskurahoittaja, joka on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Yhtiön menestyksen taustalla on kohderyhmän ehdoilla kehitetty rahoituksen konsepti, erinomainen asiakastyö sekä ennen kaikkea osaava henkilöstö. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 7.5m€ ja yhtiössä työskentelee yhteensä 26 henkilöä.

”LähiRahoitus on onnistunut kasvamaan erinomaisesti ja lunastanut paikkansa suomalaisessa pk-sektorin rahoituskentässä alansa edelläkävijänä. Yhtiöllä on kokenut ja sitoutunut johto, joka yhdessä koko muun henkilöstön kanssa on luonut erittäin vakuuttavan kuvan yhtiön laadukkaasta tekemisestä. Haluamme olla mukana tukemassa yrityksen kasvun jatkumista ja uskomme, että kasvavassa markkinassa riittää tilaa myös uusille palveluille. Kokeneena muutosprojektien toteuttajana pystymme auttamaan yhtiötä sen tavoitteissa”, toteaa Jussi Salminen, partneri, MB Rahastoista.

”LähiRahoituksen kunniatehtävänä on ollut auttaa suomalaisia pk-yrityksiä menestymään omassa liiketoiminnassaan. Koko henkilöstömme on innoissaan yrityskaupan myötä avautuvista mahdollisuuksista. Tulemme jatkossakin kuuntelemaan asiakkaitamme ja moninaistamaan palveluitamme vastaamaan heidän muuttuvia tarpeitaan. Uskon, että tehty järjestely antaa tähän erinomaiset edellytykset”, toteaa Mika Mäkinen, toimitusjohtaja, LähiRahoituksesta.

Kaupan toteutuminen ei edellytä viranomaiskäsittelyä ja kaupan voimaantulo tapahtuu huhtikuun 2021 aikana.

Lisätietoja:
Jussi Salminen
Partneri, MB Rahastot
040 834 5818 tai jussi.salminen@mb.fi

LähiRahoitus lyhyesti
LähiRahoitus on vuonna 2014 perustettu suomalainen laskurahoitusyritys, joka tarjoaa uutta vaihtoehtoa yrityksien liiketoiminnan tukemiseksi nopeasti muuttuvassa maailmassa. Palvelumme helpottaa yrityksien arkea ja takaa asiakkaillemme hyvän maksuvalmiuden nopeasti ja kustannustehokkaasti. www.lahirahoitus.fi

MB Rahastot lyhyesti
MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä 0.5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi noin 40 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa. www.mb.fi