Etsimme täydennystä MB Rahastojen osaavaan sijoitustiimiin!

ANALYYTIKKO

Oletko kiinnostunut pääomasijoittamisesta ja suomalaisten yritysten vastuullisesta kehittämisestä? Osaatko erottaa olennaisen kokonaisuudesta ja analysoida yksityiskohtien merkitystä?

Etsimme MB Rahastojen sijoitustiimiin analyytikkoa, jonka tehtävänä on sijoitustiimin tukeminen hallinnoimiemme rahastojen uusien sijoituskohteiden identifioimisessa ja analysoinnissa, osallistuminen yrityskauppa- ja due diligence -prosesseihin, olemassa olevien kohdeyritysten hallintoon ja kehittämiseen liittyvät tehtävät sekä salkunhallintaa tukevien työkalujen ja järjestelmien kehittäminen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • hyvää työkokemusta liiketoiminnan konsultointiin, investointipankkitoimintaan, yrityskauppajärjestelyihin, liiketoimintojen kehittämiseen tai data-analytiikkaan liittyvistä tehtävistä,
  • vahvaa analyyttistä ajattelutapaa ja kykyä hyödyntää laaja-alaisesti kvantitatiivisia analyysejä ja data-analytiikkaa,
  • kykyä ja halua erilaisten kohdeyhtiöiden etsimiseen ja kehittämiseen liittyvien työtehtävien tekemiseen,
  • kykyä hahmottaa kehityssuuntia sekä löytää arvonkehitykseen vaikuttavia tekijöitä,
  • oma-aloitteista ja itsenäistä kehittämiseen suuntautuvaa otetta,
  • joustavuutta ja yhteistyökykyä sijoitustiimin sekä kohdeyhtiöiden johdon kanssa,
  • erinomaista osaamista hyödyntää tehokkaasti MS Officen ohjelmistoja,
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyvää suullista ja kirjallista esiintymistaitoa, sekä
  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (syventävät opinnot esimerkiksi kaupalliselta, teknilliseltä tai valtiotieteen alalta).

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja vastuullisen tehtäväkentän pääomasijoittamisen tiimissämme sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja muut edut. Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi ja erinomaiset kehitysmahdollisuudet mielenkiintoisella pääomasijoitusalalla. Tueksesi saat asiantuntevat ja kokeneet kollegat sekä kunnianhimoisen työyhteisön. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Tukiainen (puh. 0400 791 679) maanantaina 24.2. klo 10-12, keskiviikkona 26.2. klo 16-18 ja pe 28.2. klo 13-15 sekä partneri Anne Riekki (puh. 050 337 4434) tiistaina 18.2 klo 9-11, keskiviikkona 19.2. klo 9-11 ja tiistaina 3.3. klo 8-10.
Lähetä hakemuksesi sunnuntaihin 8.3. mennessä osoitteella juha.tukiainen@mb.fi ja anne.riekki@mb.fi ja liity mukaan tiimiimme!

MB Rahastot on johtava suomalainen pääomasijoitusyhtiö, joka sijoittaa pääasiassa keskikokoisiin yrityksiin Suomessa. Tehtävänämme on rakentaa kestävää kasvua kohdeyrityksissämme sekä vastuullista tuottoa sijoittajillemme. Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullinen omistajuus, luottamukseen perustuva kumppanuus sekä tuloksellinen yhteistyö.

Sijoitukset tehdään pääomasijoitusrahastoista, joiden sijoittajina on pääasiassa suomalaisia ja pohjoismaisia työeläkeyhtiöitä. Tavoittelemalla rahastojen sijoituksille arvonnousua olemme osa eläkejärjestelmän rahoitusta. Hallinnoimme yhteensä noin 500 miljoonan euron pääomia. Toimintamme aikana olemme sijoittaneet menestyksekkäästi yli 40 pohjoismaiseen keskisuureen yhtiöön. MB:llä on vakuuttava kokemus kasvun rakentamisesta jo vuodesta 1988.