Raksystems vahvistaa korjaussuunnittelu- ja rakennuttamisosaamistaan ostamalla HSSR:n

Suomen suurin kuntotarkastus- ja sisäilmayhtiö on vahvistanut korjaussuunnittelun ja rakennuttamisen osaamistaan ostamalla 10.7.2019 tehdyllä kaupalla Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR Oy:n. HSSR on pääkaupunkiseudun korjausrakentamisen tunnettu vaikuttaja, joka vahvistaa Raksystemsin viisikymmenhenkistä suunnittelu- ja rakennuttamisresurssia yli 30 asiantuntijan voimin.

Kaupan jälkeen Raksystems-konsernin pro forma liikevaihto ylittää 36 M€ vuonna 2019 ja henkilöstövahvuus on 330 henkeä. Suomessa ja Ruotsissa toimiva konserni palvelee entistä vankemmin kiinteistöomistajia koko rakennuksen elinkaaren ajan. HSSR jatkaa Raksystemsin tytäryhtiönä.

”HSSR on erinomainen lisä Raksystems-konsernin kokonaisuuteen. Olemme vahvistaneet korjaussuunnittelun ja rakennuttamisen toimintaamme jo useiden vuosien ajan ja vakiinnuttaneet itsellemme erinomaisen asiakaskunnan. Alan ammattilaisten sekä asiakkaiden keskuudessa hyvän maineen ansainnut HSSR tarjoaa konserniin lisää kokeneita asiantuntijoita sekä hyviä asiakassuhteita,” Raksystems Insinööritoimisto Oy:n toimitusjohtaja Marko Malmivaara kertoo.

HSSR on omistajiensa perustama pääkaupunkiseudulla ja koko Uudellamaalla toimiva korjausrakentamisen konsultointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Yrityksen liikevaihto oli 3,8 M€ vuonna 2018.

”Yhteistyö Raksystemsin johdon kanssa on sujunut alusta lähtien erinomaisesti ja fiilis konsernin sisällä sekä henkilöstöllä tuntuu olevan rento mutta asiantunteva. Vajaa viisitoista vuotta oman yrityksen puikoissa on ollut huikea matka ja nyt jatkan HSSR:n tarinaa mielenkiinnolla Raksystemsin katon alla. Näen yrityksillämme erinomaisen synergiaedun niin asiakkaille kuin henkilöstöllekin,” HSSR:n perustaja ja toimitusjohtaja Anssi Väätäinen miettii.

Raksystems-konserni jatkaa aktiivisesti uusien kumppaneiden etsimistä vahvistaakseen asemaansa yritysostojen ja orgaanisen kasvun turvin kyetäkseen vastaamaan kovaan ja kasvavaan kysyntään asiakkaiden suunnalta. Kotimaan lisäksi Raksystems-konserni etsii pohjoismaiseen kokonaisuuteen hyvin sopivia kasvuyrityksiä tukemaan laajentumista Pohjoismaiden johtavaksi kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijaksi.

 

Lisätietoja:


Marko Malmivaara
Raksystems Insinööritoimisto Oy
Toimitusjohtaja, DI
040 0464 934
marko.malmivaara@raksystems.fi


Anssi Väätäinen
Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR Oy
Toimitusjohtaja, RI
040 540 2621
anssi.vaatainen@hssr.fi