Pohjolan Energiasta kehittyy kansainvälinen Freebo

Pohjolan Energia Group uudistaa brändinsä ja on nyt nimeltään Freebo Group Oy. Nimenvaihdos tukee yrityksen kansainvälistymistä Pohjoismaihin. Yrityksen tytäryhtiöitä ovat Suomessa Freebo Oy sekä Ruotsissa Freebo AB.

”Kasvustrategiassamme keskeisessä roolissa on kansainvälistyminen – tavoitteenamme on olla pientalojen aurinkosähköratkaisujen markkinajohtaja Pohjoismaissa. Uuden kansainvälistä liiketoimintaa tukevan brändin lanseeraus on merkittävä askel kohti tätä tavoitetta”, Freebo Group Oy:n toimitusjohtaja Sami Leinonen toteaa.

”Freebo tarjoaa parasta, helppoa ja luotettavaa palvelua asiakkailleen. Tulemme kehittämään toimintaamme jatkuvasti hyvässä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Freebo on erottuva, positiivinen ja edustaa aurinkoa helposti, fiksusti ja riippumattomasti ”, Leinonen jatkaa.

Ruotsissa Freebon ensimmäinen toimipiste avattiin toukokuussa Örebrossa. Ensimmäiset aurinkovoimala-asennukset Ruotsiin tehdään jo tänä kesänä. Suomessa Freebon aurinkosähköjärjestelmä on käytössä jo yli 6000 pienkiinteistössä.

Vuonna 2016 perustettu Freebo Group Oy on kasvanut Suomessa kotitalouksien suurimmaksi aurinkosähköistäjäksi. Yhtiö toimii Suomessa kuudellatoista paikkakunnalla ja työllistää eri tehtävissä lähes 200 henkeä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli noin 20 miljoonaa euroa. Freebo Groupin pääomistaja on ollut vuodesta 2018 alkaen johtava suomalainen pääomasijoittaja MB Rahastot.

Freebo Group Oy on 2016 perustettu pohjoismainen pienkiinteistöjen aurinkosähkökumppani. Freebo palvelee asiakkaitaan laadukkaalla kokonaispalvelukonseptilla Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön pääkonttori on Oulussa. Yhtiö työllistää lähes 200 alan ammattilaista ja on toteuttanut jo yli 6 000 asiakkaan toiveen omasta aurinkosähköjärjestelmästä.

www.freebo.fi

MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä 0,5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi 38 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa