Raksystems vahvistaa hallitustaan tukemaan kasvutavoitteitaan ja uuden sukupolven palveluiden kehittämistään

Suomen johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijakonserni Raksystems vahvistaa hallitustaan. Hallitukseen on nimetty 24.4.2019 alkaen uudeksi jäseneksi Karri Virtanen. Hän tuo mukanaan laajaa näkemystä niin yrittämisen ideologiasta kuin kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta ja kehittämisestä sekä kiinteistöille suunnattujen digitaalisten palveluiden kehittämisestä.

Aikaisemmin rakennus- ja kiinteistöalalla vaikuttajana ja toimitusjohtajana työskennellyt sekä menestyneen kiinteistöalan toiminnanohjausjärjestelmä Tampuurin luoneen Agenteq Solutions Oy:n perustajana tunnettu Karri Virtanen ottaa vastaan mielekkään haasteen ja mahdollisuuden liittyä Raksystemsin hallitukseen. Karri toimii nykyään startup-sijoittajana.

Raksystems-konsernin yläyhtiönä toimivan Raksystems Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa MB Rahastojen partneri Kimmo Vanne. Lisäksi hallituksen jäsenenä jatkaa MB Rahastojen partneri Marko Palmunen.

Lisätietoja yhtiön hallituksen toiminnasta antaa hallituksen puheenjohtaja

Kimmo Vanne
MB Rahastot, Partneri
09 1310 1392
kimmo.vanne@mb.fi