Pohjolan Energia Group vahvistaa hallitustaan

Pientuotantoon tarkoitettujen aurinkosähköjärjestelmien markkinajohtaja Pohjolan Energia Group vahvistaa hallitustaan. Hallitukseen on kutsuttu uusiksi jäseniksi Veli-Matti Heikkinen ja Jukka Nieminen. Yhtiön hallituksen puheenjohtajana jatkaa MB Rahastojen partneri Vesa Keränen. Muut hallituksen jäsenet ovat yhtiön perustajayrittäjiin kuuluva Pekka Koskelo sekä MB Rahastojen partneri Kimmo Vanne.

Veli-Matti Heikkinen on vahvan yrittäjätaustan omaava pitkän linjan hallitusammattilainen. Veli-Matti on Ruotsin johtavan kuluttaja-asiakkaita palvelevan ikkuna- ja oviratkaisujen toimittajan  Mockfjärds Fönster AB:n perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja. Hänellä on vahva kokemus Ruotsin kuluttajamarkkinasta ja hän tuo Pohjolan Energiaan monipuolista strategista ja operatiivista osaamista myynnin ja kuluttajaliiketoiminnan kehittämisestä.

Jukka Nieminen toimii teknologiayritys Beneq Oy:n toimitusjohtajana ja omaa vahvan kokemuksen aurinkosähköliiketoiminnasta sekä teknologia – ja palveluyritysten kehittämisestä ja kansainvälistämisestä. Jukka on toiminut mm. Suomen ensimmäisen aurinkosähköyrityksen Naps Systemsin toimitusjohtajana sekä ollut Kaukomarkkinat Oy:n toimitusjohtajana käynnistämässä ja kehittämässä yhtiön aurinkosähköliiketoimintaa.

Lisätietoja:

Vesa Keränen
Hallituksen puheenjohtaja
Pohjolan Energia Group Oy
+358 50 590 9428

Pohjolan Energia Group on pientuotantoon tarkoitettujen aurinkosähköjärjestelmien markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö toimii valtakunnallisesti 15 myyntikonttorinsa kautta. Pohjolan Energia työllistää 200 aurinkosähkön ammattilaista ja yhtiön liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa. Pohjolan Energian pääomistaja on suomalainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot.

MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä 0,5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi noin 40 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa.