MB Rahastot tukemaan Pohjolan Energian kasvua ja kansainvälistymistä

MB Rahastot tulee Pohjolan Energian pääomistajaksi ja kumppaniksi vauhdittamaan yhtiön kasvua ja kansainvälistymistä. Yhtiön nykyiset henkilöomistajat jatkavat yhtiön operatiivisessa johdossa sekä merkittävinä omistajina.

Pohjolan Energia Oy on pientuotantoon tarkoitettujen aurinkosähköjärjestelmien markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö myy ja asentaa aurinkosähköjärjestelmiä valtakunnallisesti 15 myyntikonttorin kautta. Yhtiö työllistää tällä hetkellä yli 150 aurinkosähkön ammattilaista ja on saavuttanut 20 miljoonan euron liikevaihtotason.

Pohjolan Energia on kasvanut voimakkaasti aurinkosähköjärjestelmien yleistyessä omakotitaloissa myös Suomessa. Nyt MB Rahastojen kanssa solmittu yritysjärjestely antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet kasvustrategiamme kiihdyttämiseen. Kokeneena pääomasijoittajana MB Rahastot tuo vahvan panoksen ja osaamista toimintamme edelleen kehittämiseen ja kansainvälistämiseen”, kertoo Pohjola Energia Oy:n toimitusjohtaja Lasse Liimatta.

Pohjolan Energia on erinomainen yhtiö, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä uusiutuvan energian tuotannon kokonaisratkaisujen tuomisessa kotitalouksien ulottuville. Pohjolan Energian asiakkaat ovat tutkitusti erittäin tyytyväisiä yhtiön tarjoamaan ainutlaatuiseen kokonaispalveluun. Koko energiatoimiala elää murrosvaihetta, jossa uusiutuvan energian hajautettu tuotanto, kuten aurinkosähkön pientuotanto yksityisissä kotitalouksissa, yleistyy nopeasti. Pohjolan Energian kasvuhakuinen johto yhdessä yhtiön ammattitaitoisen henkilöstön kanssa on tehnyt menestyksekästä työtä yhtiön kehittämisessä ja olemme erittäin innostuneita päästessämme yhdessä heidän kanssaan vauhdittamaan yhtiön kasvua kotimaassa ja tukemaan liiketoiminnan kansainvälistämistä”, toteaa partneri Vesa Keränen MB Rahastoista.

Lisätietoja:

Vesa Keränen
Partneri, MB Rahastot
+358 50 590 9428

Lasse Liimatta
Toimitusjohtaja, Pohjolan Energia
+358 45 195 9897