Mika Rihtilä Debora Oy:n talousjohtajaksi marraskuussa 2017

Mika Rihtilä on työskennellyt talous- ja hallintojohdon tehtävissä parikymmentä vuotta useissa eri yhtiöissä, viimeisimpänä Cityterveyden talousjohtajana. Aiemmin Rihtilä on toiminut mm. RTV-Yhtymässä ja Haltilla talous- ja hallintojohtajan tehtävissä.

Deborassa tehdään arvokasta työtä, jolla on suuri merkitys asiakkaiden hyvinvoinnille. On ilo tulla osaksi Deboraa ja omalta osaltani palvella asiakkaita yhtiön arvojen mukaisesti”, Mika Rihtilä toteaa.

Tavoitteena on edelleen jatkaa kasvuamme ja olla aktiivisesti kehittämässä toimialan palveluita asiakkaillemme laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.  Vahvassa kasvussa oleva yhtiömme tarvitsee vahvaa taloushallinnon osaajaa ja Mika täydentää hallintotiimiämme täydellisesti. Olen iloinen saadessamme Mikan mukaan rakentamaan Deboran jo menestyksekästä tarinaa”, kommentoi Anna-Maria Mäkelä, Deboran toimitusjohtaja.  

Debora on vahvasti viime vuosina kasvanut sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva suomalainen palveluyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin eri puolilla Suomea. Vuonna 1999 käynnistyneen toimintamme lähtökohtana on ollut palvella niin julkista kuin yksityistäkin asiakassektoria joustavasti ja laadukkaasti. Deboran omistavat suomalainen pääomasijoittaja MB Rahastot sekä yhtiön toimiva johto.

Lisätietoja:

Anna-Maria Mäkelä
Debora Oy
+358 50 4044950

Eero Niiva
MB Rahastot
+358 9 1310 1304