Anna-Maria Mäkelä aloittaa Debora Oy:n toimitusjohtajana 11.9.2017

Terveystieteiden maisteri ja eMBA Anna-Maria Mäkelä on työskennellyt pitkään yksityisessä terveydenhuollossa useissa eri johto- ja asiantuntijatehtävissä. Deboraan Mäkelä siirtyy A-klinikka Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Aiemmin Mäkelä on toiminut mm. eläinlääkäriasemaketju Evidensian toimitusjohtajana ja Oral hammaslääkäreiden liiketoiminta- ja henkilöstöjohtajana.

Deboran asiakaslähtöinen toimintatapa ja henkilöstön sitoutuneisuus vastata asiakkaiden tarpeisiin aidosti ovat tehneet Deborasta jo nyt yhden alan merkittävimpiä toimijoita.  Olen iloinen saadessani tulla osaksi Deboraa ja olla mukana tarjoamassa asiakkaillemme palveluita menestyksekkäästi yhdessä henkilöstömme kanssa”, Mäkelä toteaa.

Tavoitteena on edelleen jatkaa kasvuamme ja olla aktiivisesti kehittämässä toimialan palveluita asiakkaillemme laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.  Deboran kasvaessa tarvitsemme vahvistusta tiimiimme ja olemme valtavan iloisia saadessamme Anna-Marian mukaan rakentamaan Deboran menestystarinaa”, kommentoi Elisabeth Ritola. Deboran edellinen toimitusjohtaja Ritola jatkaa yhtiön palveluksessa palveluiden kehittämis- ja johtotehtävissä sekä merkittävänä osakkaana.

Debora on vahvasti viime vuosina kasvanut sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva suomalainen palveluyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin eri puolilla Suomea. Vuonna 1999 käynnistyneen toimintamme lähtökohtana on ollut palvella niin julkista kuin yksityistäkin asiakassektoria joustavasti ja laadukkaasti. Deboran omistavat suomalainen pääomasijoittaja MB Rahastot sekä yhtiön toimiva johto.

Lisätietoja:

Elisabeth Ritola
Debora Oy
+358 40 7579007

Eero Niiva
MB Rahastot
+358 9 1310 1304

Anna-Maria Mäkelä
Debora Oy
+358 50 4044950