MB Rahastot myy Cityterveyden Synlabille

Euroopan johtava terveydenhoidon diagnostiikkapalveluita tarjoava yritys Synlab ostaa MB Rahastoilta Suomen suurimman terveydenhoidon diagnostiikkayhtiö Cityterveyden.

Cityterveys on kasvanut MB Rahastojen omistusaikana nopeasti Suomen johtavaksi terveydenhoidon diagnostiikkapalveluihin keskittyneeksi yhtiöksi. Yhtiöllä on 26 toimipaikkaa ja maan laajin kiinteiden magneettikuvauslaitteiden verkosto. Yhtiö tuottaa myös laboratoriopalveluita, röntgenkuvauksia, ultraäänitutkimuksia ja mammografiatutkimuksia. Cityterveys palvelee sekä yksityisiä että julkisia asiakkaita kilpailukykyisin hinnoin. Yhtiön liikevaihto yltää tänä vuonna noin 20 miljoonaan euroon ja yhtiö työllistää noin 100 terveydenhoidon ammattilaista.

Synlab on Euroopan suurin laboratoriopalveluita tarjoava yritys. Synlabin palveluksessa on yli 17 000 työntekijää. Yhtiö toimii hetkellä yli 30 maassa neljässä maanosassa ja tuottaa 450 miljoonaa laboratoriotestiä vuodessa. Synlabin liikevaihto on noin 1,6 miljardia euroa.

Cityterveys on lyhyessä ajassa muuttanut merkittävästi suomalaista terveydenhoidon markkinaa tuomalla lääketieteellisen diagnostiikan kaikkien tarvitsevien saataville. On ollut hienoa olla mukana tässä menestystarinassa ja olemme tyytyväisiä yhtiön siirtyessä alan johtavan eurooppalaisen toimijan omistukseen”, toteaa Juha Tukiainen MB Rahastoista.

Lisätietoja:

Juha Tukiainen
Partneri, MB Rahastot
+358 400 791 679