MB Rahastot vahvistamaan Cityterveyden kasvua

MB Rahastot on allekirjoittanut Cityterveys Oy:n perustajan dosentti, lääketieteen tohtori, radiologian erikoislääkäri Martti Kiurun kanssa sopimuksen siitä, että MB Rahastot liittyy Cityterveyden omistajiin ja alkaa siten tukemaan ja vahvistamaan Cityterveyden voimakasta kasvua. Järjestely on tullut voimaan 20.2.2015.

Cityterveys on johtava yksityinen terveydenhoidon diagnostiikkapalveluihin erikoistunut yritys, jolla on tällä hetkellä toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Vaasassa. Yhtiön päätuotteita ovat magneettikuvaukset ja laboratoriotutkimukset, joita yhtiö tarjoaa asiakkailleen laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja joustavasti. Yhtiön tavoitteena on palveluverkoston nopea laajentaminen eri puolille Suomea.

Martti Kiuru jatkaa Cityterveyden toimitusjohtajana ja merkittävänä omistajana.

Lisätiedot:

Juha Tukiainen
Partneri, MB Rahastot
+358 400 791 679

Martti Kiuru
Toimitusjohtaja, Cityterveys
+358 40 581 1545.