Mainio Vire Oy MB Rahastoilta HgCapitalille

MB Rahastojen hallinnoimat rahastot ovat yhdessä muiden omistajien kanssa myyneet Suomen suurimman hoivapalveluyrityksen Mainio Vire Oy:n brittiläiselle pääomasijoittajalle HgCapitalille. Toimiva johto jatkaa yrityksen omistajana.

Mainio Vire Oy (aiemmalta nimeltään Medivire Hoiva Oy) on kasvanut MB Rahastojen omistusaikana nollasta maan johtavaksi hoivapalveluyritykseksi, jonka liikevaihto ylittää kuluvana vuonna 60 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 1000 henkeä.

Uusi omistaja on terveydenhuolto- ja hoivaliiketoimintaan voimakkaasti panostava eurooppalainen pääomasijoittaja.

Yhtiön uskomaton menestystarina on taitavan johdon ja ammattitaitoisen organisaation yhdentoista vuoden systemaattisen työn tulos. Uuden omistajan ja vanhan johdon voimin Mainio Vireellä on kaikki edellytykset jatkaa voimakasta kasvuaan alansa edelläkävijänä”, toteaa MB Rahastojen toimitusjohtaja Hannu Puhakka.

Lisätietoja:

Hannu Puhakka
Toimitusjohtaja, MB Rahastot
+358 9 1310 1352 / +358 50 511 3917