Kansainvälistä SAP-osaamista Neomoren hallitukseen

Neomoren hallitukseen on kutsuttu mukaan KTM Dan Ahlstedt. Hän tuo mukanaan kansainvälistä kokemusta SAP-liiketoiminnan johtamisesta, strategisesta suunnittelusta, asiakaskeskeisyyden kehittämisestä sekä myynnin johtamisesta.

Ahlstedt toimii hallitusammattilaisena ja neuvonantajana. Hänellä on pitkä kokemus IT-alalta oltuaan SAP:lla 15 vuotta johtotehtävissä Pohjoismaissa ja EMEA alueella sekä 12 vuotta TechData Oy:n toimitusjohtajana Suomessa ja Sveitsissä sekä USA:ssa liiketoimintajohtajana. Tällä hetkellä Ahlstedt toimii Magic Cloud Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä Mintlyn, TalentAdoren ja Tangible Growthin hallitusten jäsenenä.

Lisätietoja:
Aapo Eskelinen
Partneri, MB Rahastot
050 314 3793 tai aapo.eskelinen@mb.fi

Neomore lyhyesti
Neomore on vuonna 2006 perustettu suomalainen SAP-toiminnanohjausjärjestelmään erikoistunut IT-alan asiantuntijayritys, joka työllistää 70 henkilöä Espoossa ja Tampereella. www.neomore.fi

MB Rahastot lyhyesti
MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä 0,5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi noin 50 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa. www.mb.fi