MB Rahastot tukemaan Neomoren kasvua

MB Rahastot sijoittaa SAP-toiminnanohjausjärjestelmään erikoistuneeseen IT-konsultointiyhtiö Neomoreen tukeakseen yhtiön kasvutarinaa. Neomoren toimitusjohtaja Kristian Rantakoski jatkaa järjestelyn jälkeen yhtiön merkittävänä omistajana nykyisessä roolissaan.

Neomore on suomalainen vuonna 2006 perustettu SAP-teknologian erikoisosaaja, joka auttaa asiakkaitaan SAP-teknologian hyödyntämisessä sekä kehittää toiminnanohjausjärjestelmää täydentäviä digitaalisia ratkaisuja. Neomorella on kokemusta usealta eri asiakastoimialalta. Yhtiön palveluksessa työskentelee 70 asiantuntijaa Espoossa ja Tampereella.

”Haluamme olla myös jatkossa tärkeä kumppani asiakkaillemme sekä tarjota asiantuntijoillemme vetovoimaisen työyhteisön, jossa viihdytään ja jonne halutaan töihin. MB Rahastojen kanssa solmittu yritysjärjestely antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet kasvustrategiamme toteuttamiseen. Kokeneena kotimaisena pääomasijoittajana MB Rahastot tuo vahvan panoksensa ja osaamisensa toimintamme kehittämiseen sekä kasvattamiseen”, toteaa Neomoren toimitusjohtaja Kristian Rantakoski.

”Neomore on erinomainen yhtiö, jonka henkilöstö on erittäin ammattitaitoista ja kokenutta. SAP-toiminnanohjausjärjestelmällä on vahva asema Suomen suurimpien yritysten liiketoimintakriittisenä perusjärjestelmänä. Neomore on johtava kotimainen SAP-erikoisosaaja, jolla on merkittävää kokemusta SAP-teknologian hyödyntämisestä sekä perusjärjestelmää täydentävien digitaalisten ratkaisujen toteuttamisesta. Yhtiön osaava henkilöstö, pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä SAP-teknologian voimakas kehitys luovat erinomaiset lähtökohdat tulevalle yhteiselle matkalle”, kertoo partneri Aapo Eskelinen MB Rahastoista.

Lisätietoja:
Aapo Eskelinen
Partneri, MB Rahastot
050 314 3793 tai aapo.eskelinen@mb.fi

Kristian Rantakoski
Toimitusjohtaja, Neomore Consulting Oy
050 537 0673 tai kristian.rantakoski@neomore.fi

Neomore lyhyesti
Neomore on vuonna 2006 perustettu suomalainen SAP-toiminnanohjausjärjestelmään erikoistunut IT-alan asiantuntijayritys, joka työllistää 70 henkilöä Espoossa ja Tampereella. www.neomore.fi

MB Rahastot lyhyesti
MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä 0,5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi noin 50 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa. www.mb.fi