Mintlyn uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Timo Aarvala

Tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesaliratkaisujen asiantuntijatalo Mintlyn uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.1.2024 Timo Aarvala. Aarvala on toiminut toimitusjohtajan tehtävissä vuodesta 2019 usealla eri toimialalla. Nykyinen toimitusjohtaja Timo Mutka jatkaa yhtiön hallituksessa.

Mintly on kasvanut merkittäväksi tietoverkkojen ja tietoturvan asiantuntijataloksi, joka on koko yhtiön olemassaolon ajan panostanut myös uusien liiketoiminta-alueiden kehittämiseen. Timo Aarvala tuo yhtiön seuraavaan kasvuvaiheeseen vahvaa osaamista asiantuntijaliiketoiminnan johtamisesta ja jatkuvaluonteisten palveluiden kaupallistamisesta. Aarvalalla on myös vahvaa kokemusta yritysjärjestelyistä, mikä tukee yhtiön kasvustrategiaa.

Mintlyä alkutaipaleesta lähtien luotsannut nykyinen toimitusjohtaja ja perustajaosakas Timo Mutka siirtyy suunnitellusti yhtiön hallituksen jäseneksi.

”Olen todella innoissani saadessamme Timo Aarvalan jatkamaan Mintlyn kehitystä sen seuraavassa kasvuvaiheessa. Aarvalan monipuolinen johtamiskokemus sekä näytöt liiketoiminnan kehittämisestä ovat vakuuttavia. Aarvalan kokemus asiantuntijajohtamisesta ja hänen asiakaslähtöinen toimintatapansa sopivat erinomaisesti Mintlyn tapaan toimia.”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jussi Salminen.

”Mintlyn hallitus kiittää Timo Mutkaa pitkästä ja ansiokkaasta työstä yhtiön hyväksi. Timo on johtanut Mintlyä erinomaisesti. Mutkan johdolla yhtiö on kasvanut merkittäväksi toimijaksi Suomen markkinalla, jota sekä asiakkaat että asiantuntijat arvostavat laajasti. On hienoa saada Timo mukaan hallitukseen ja siten tukemaan yhtiötä myös sen seuraavissa kehitysvaiheissa”, kiittää hallituksen puheenjohtaja Jussi Salminen.

”Olen erittäin innoissani ja kiitollinen aloittaessani Mintlyn toimitusjohtajana. Yhtiö on menestynyt erinomaisesti vahvistaen markkina-asemaansa viime vuosina, joten odotan innolla yhteistyötä osaavan tiimimme kanssa. Tavoitteenamme on edelleen vahvistaa Mintlyn asemaa toimialalla, kehittää innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme sekä luoda kestävää kasvua.” Timo Aarvala sanoo.

(Kuva: Timo Aarvala)

 

 

Lisätietoja:

Jussi Salminen
Partneri, MB Rahastot
040 834 5818 tai jussi.salminen@mb.fi

Timo Mutka
Toimitusjohtaja, Mintly Oy
050 372 0872 tai timo.mutka@mintly.fi

Timo Aarvala
Toimitusjohtaja, Mintly (1.1.2024 alkaen)
040 5965973 tai timo.aarvala@mintly.fi