GYRO osaksi pohjoismaista tapahtumamarkkinointitoimistoa Liwlig Groupia

Pohjoismaiden johtava tapahtumatoimisto Liwlig Group vahvisti tiedotteessaan hienon uutisen ja kertoi hankkineensa enemmistöosuuden Gyro AS:sta, Norjan yhdestä vanhimmista ja arvostetuimmista tapahtumayrityksistä. Tämä strateginen siirto tähtää Liwligin vahvan kasvun vakiinnuttamiseen Norjan markkinoilla ja samalla vahvistaen palveluvalikoiman laajenemista.

”Liwligin laajentuminen Norjaan sopii täydellisesti visioomme läsnäolomme kasvattamisesta Pohjoismaissa”, sanoo Liwlig Groupin toimitusjohtaja Timo Aalto. ”Olemme olleet erittäin vaikuttuneita Gyron kestokyvystä, erityisesti pandemian aikana, sekä yhtiön ammattimaisesta lähestymistavasta, erittäin osaavista ammattilaisista ja heidän poikkeuksellisen hyvistä tuloksistaan. Viimeisimpänä tämä osoitettiin heidän järjestäessään huippukokous NATO-maiden ulkoministereille kesäkuun ensimmäisellä viikolla.”

Gyron hallituksen puheenjohtaja Jomar Selvaag jakoi saman innostuksen tulevaa yhteistyötä kohtaan. ”Olemme innoissamme yhdistäessämme voimat Pohjoismaiden johtavan tapahtumatoimiston Liwlig Groupin kanssa. Haluamme kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa ja näemme tämän yhteistyön uskomattomana mahdollisuutena luoda synergioita, joista hyötyvät niin asiakkaamme, työntekijämme kuin tapahtuma-ala kokonaisuudessaan. Tämä on jännittävä uusi luku Gyron loisteliaassa historiassa.”

Tähän lisäten, Gyron toimitusjohtaja Trine Richardsen kommentoi: ”Tämä yhdistyminen tuo yhteen kaksi voimapesää tapahtuma-alalla. Tämä on meille mahtava mahdollisuus oppia, kasvaa ja saavuttaa suuria asioita yhdessä. Olemme optimistisia erityislaatuisista tapahtumakokemuksista, joita tuomme asiakkaillemme osana Liwlig Groupia.”

”Tämä hankinta tapahtuu vanavedessä erittäin onnistuneen elokuussa 2022 toteutetun integraation 6.Sansin kanssa, joka on toinen johtava norjalainen tapahtumayritys. Jatkamme sekä 6.Sansin että Gyron yksilöllisten identiteettien ja operatiivisen itsenäisyyden tukemista ja olemme vahvasti sitoutuneet tukemaan molempia yhtiöitä”, painottaa Liwlig Groupin toimitusjohtaja Timo Aalto.

Liwlig Groupin sijoitus Gyroon syventää yhtiön sitoutumista vahvistaa läsnäoloaan Pohjoismaissa ja tarjota vertaansa vailla olevia tapahtumakokemuksia asiakkailleen. Tämä kumppanuus luo dynaamisen liiton, joka vie tapahtuma-alan rajoja eteenpäin ja merkitsee uutta aikakautta tapahtumien organisoinnissa Norjassa.

 

Tietoa Liwlig Groupista
Liwlig Group on johtava tapahtumatoimisto Pohjoismaissa ja tunnettu maailmanluokan tapahtumien hallintapalveluistaan. Viimeaikaisten strategisten yritysostojensa myötä Liwlig jatkaa läsnäolonsa ja vaikutuksensa laajentamista, luoden poikkeuksellisia tapahtumakokemuksia asiakkailleen Pohjoismaiden alueella. Gyron kaupan jälkeen Liwlig Groupilla on yli 320 osaavaa työntekijää ja proforma-liikevaihtoa yli 110 miljoonaa euroa vuonna 2023. Liwligillä on toimistoja Oslossa, Kööpenhaminassa, Göteborgissa, Tukholmassa, Helsingissä ja Tampereella.

Lisätietoja:
Timo Aalto, toimitusjohtaja, Liwlig Group
timo.aalto@liwlig.com
+358400801205

 

Etualalla vasemmalta: Kimmo Vanne, Partner, MB Rahastot; Timo Aalto, Toimitusjohtaja, Liwlig Group; Trine Richardsen, Toimitusjohtaja, Gyro AS.
Takana vasemmalta: Jomar Selvaag, Hallituksen puheenjohtaja, Gyro AS; Anne Guri Sklet, Toimitusjohtaja, Gyro Conference AS.