Meri Koivula MB Rahastojen tiimiin

MB Rahastojen uudeksi partneriksi on nimitetty KTM Meri Koivula.

Merillä on yli kymmenen vuoden kokemus strategiakonsultointi- ja transaktioneuvonantotehtävistä Helsingissä ja Tukholmassa. Viimeisimmässä roolissaan ennen MB:lle siirtymistä Meri toimi KPMG:n Global Strategy Groupissa johtajana vastaten mm. KPMG:n kaupallisista transaktioneuvonanto – ja kasvustrategiapalveluista Suomessa. Meri on osallistunut urallaan yli 200 projektiin eri toimialoilla sisältäen osto- ja myyntipuolen due diligence –selvityksiä, yritys- ja kasvustrategiaprojekteja sekä yritysten stressitilanteisiin ja listautumisiin liittyviä projekteja. Koulutukseltaan Meri on kauppatieteiden maisteri.

”Olen työskennellyt useiden MB:läisten kanssa eri yhteyksissä ja olen innoissani mahdollisuudesta työskennellä toisiaan täydentävän ja asiantuntevan tiimin osana uusien kotimaisten kasvutarinoiden luomiseksi ja tukemiseksi.”

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Juha Tukiainen, MB Rahastot, puh. 09 1310 1313 tai 0400 791 679.

MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä 0,5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi yli 40 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa. www.mb.fi