Raksystems jatkaa vahvaa kasvuaan – Ruotsalainen qb3 projekt AB jo vuoden 2021 neljäs yritysosto

Raksystems Group jatkaa vahvasti läpi COVID-19-pandemian ostamalla Etelä-Ruotsissa toimivan uudis- ja korjausrakentamisen aikaiseen projektinjohtoon erikoistuneen qb3 projekt AB:n koko osakekannan. qb3 projekt palvelee asiakkaitaan erityisesti Skånen alueella ja vahvistaa Raksystems Groupin Project Services -divisioonan liiketoimintaa Etelä-Ruotsin alueella. Yrityskaupan täytäntöönpanopäivä on heinäkuussa 2021.

Vuonna 2018 perustetulla qb3 projektilla on laaja kokemus erilaisista projektinjohdon projekteista niin uudis- kuin korjausrakentamisesta. He ovat erikoistuneet mm. historiallisesti ja kulttuurisesti merkittävien kiinteistöjen korjaushankkeisiin. qb3 projekt tuottaa asiakkailleen projektinjohtopalveluiden lisäksi mm. uudiskohteiden vastaanottotarkastuksia sekä kuntotutkimuksia. Yrityksellä on laaja asiakaskunta rakennus- ja kiinteistöalalla sekä julkisten että taloyhtiöasiakkaiden parissa. Merkittäviä asiakkuuksia ovat mm. Malmön kaupunki, MKB, Lomman kunta, Skanska sekä Sundprojekt.

”qb3 projektin asiantuntijoiden vahva osaaminen ja yhtiön hyvä maine vakuuttivat meidät. Yhtiö sopii erinomaisesti Raksystems Groupiin ja sen asiantuntijoiden tarjoamat palvelut soveltuvat erinomaisesti yhteen Ruotsin Project Services -divisioonan tytäryhtiöidemme Byggkonsultgruppenin sekä Projektledarhusetin palveluiden kanssa”, Raksystems Group CEO Marko Malmivaara kertoo.

Heinäkuisen kaupan myötä Raksystems Group syventää rakennusliikkeille ja isoille kiinteistöomistajille tarjoamiaan palveluitaan Ruotsissa. Project Services -divisioona tarjoaa mm. kosteuden- ja puhtaudenhallinnan, rakennuttamisen ja valvonnan palveluita. Lisäksi Groupin palvelutarjontaan kuuluu vihreän rakentamisen Green Building Services sekä kuntotutkimusten ja -tarkastusten Inspections & Surveys -divisioonat.

”Odotamme mielenkiinnolla yhteistä tulevaisuutta Raksystems Groupissa. Noin 600 asiantuntijan organisaatiossa on vuosikymmenten oppi ja kokemus jaettavaksi, tätä odotamme innolla! Osana Raksystems Groupia voimme tarjota yhä laajempaa palveluvalikoimaa jo olemassa oleville asiakkaillemme ja varmasti löydämme myös uusia yhteisiä asiakkuuksia Etelä-Ruotsissa”, qb3 project AB:n toimitusjohtaja Fredric Ståhl kertoo.

Raksystems Groupin pro forma liikevaihto nousee kaupan jälkeen yli 65 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä 570 asiantuntijaan. Yrityskauppa vahvistaa Raksystems Groupin asemaa Pohjoismaiden johtavana kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijana.

Lisätietoja:
Marko Malmivaara, Group CEO, Raksystems Group, puh. +358 40 0464 934, marko.malmivaara@raksystems.fi
Fredric Ståhl, toimitusjohtaja, qb3 projekt AB, puh. +46 761 81 68 95, fredric.stahl@qb3.se

 

Raksystems – Pohjolan paras – joka päivä!
Raksystems Groupin tehtävänä on auttaa kiinteistönomistajia pitämään rakennukset kunnossa. Tämä edistää kiinteistön käyttäjien sekä asukkaiden ja omistajien hyvinvointia. Myös ympäristö kiittää, kun edistämme aktiivisesti kestäviä valintoja ja arvoja. Vähennämme palveluillamme kiinteistöjen ympäristövaikutuksia ja kannustamme asiakkaitamme parempiin valintoihin.

Työllistämme noin 570 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksemme on perustettu vuonna 1989. Lisätietoja löydät osoitteesta www.raksystems.com.