Olli-Pekka Rissanen analyytikoksi MB Rahastoihin

Meillä on ilo toivottaa tervetulleeksi tiimimme uusin jäsen Olli-Pekka Rissanen, joka aloitti MB Rahastojen palveluksessa analyytikkona elokuussa 2020. Olli-Pekan laaja-alaiseen tehtäväkenttään kuuluu sijoitustiimin tukeminen hallinnoimiemme rahastojen uusien sijoituskohteiden identifioimisessa ja analysoinnissa. Lisäksi hän osallistuu yrityskauppa- ja due diligence -prosesseihin, olemassa olevien kohdeyritysten hallintoon ja kehittämiseen liittyviin tehtäviin sekä salkunhallintaa tukevien työkalujen ja järjestelmien kehittämiseen. Ennen MB:lle siirtymistä Olli-Pekka toimi Deloittella transaktioneuvonantotehtävissä, joissa hän keskittyi taloudellisiin due diligence -toimeksiantoihin sekä mallinnustehtäviin.

” Olen todella innoissani uudesta tehtävästäni suomalaisen pääomasijoittamisen pioneeriyhtiössä. Odotan mielenkiinnolla työskentelyä alan asiantuntijoiden parissa sekä MB Rahastoissa että MB:n salkkuyhtiöissä pääomasijoittamisen näköalapaikalla”, kertoo Olli-Pekka.

 

MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. Tehtävänämme on rakentaa kestävää kasvua kohdeyrityksissämme sekä vastuullista tuottoa sijoittajillemme. Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullinen omistajuus, luottamukseen perustuva kumppanuus sekä tuloksellinen yhteistyö. MB hallinnoi yhteensä 0,5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi noin 40 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa. www.mb.fi