Jussi Salminen MB Rahastojen tiimiin

MB Rahastojen uudeksi partneriksi on 1.4.2020 alkaen nimitetty DI Jussi Salminen.

Jussi on toiminut 15 vuotta yritysten johtotehtävissä. Hän liittyy MB Rahastoihin Silmäasema Oyj:stä, jossa hän toimi toimitusjohtajana. Tätä aiemmin hän työskenteli Telia Finlandilla useissa johtajapositioissa, toimien mm. yritysliiketoiminnan, markkinoinnin ja kuluttajaliiketoiminnan parissa. Jussilla on laaja-alaista osaamista liiketoimintojen menestyksekkäästä johtamisesta ja kehittämisestä sekä orgaanisesti että yritysjärjestelyjen avulla.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Juha Tukiainen, MB Rahastot, puh. 09 1310 1313 tai 0400 791 679.

 

MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä 0,5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi noin 40 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa. www.mb.fi