Raksystemsin neljäs yrityskauppa vuonna 2019: LVI-suunnitteluun erikoistunut Tubular Oy

Suomen suurin kuntotarkastus- ja sisäilmayhtiö on vahvistanut LVI-suunnitteluosaamistaan ostamalla 6.9.2019 tehdyllä kaupalla Tubular Oy:n. Tubular on tunnettu pääkaupunkiseudulla talonrakentamisen LVI- tekniikkaan liittyvistä suunnittelu- ja konsultointipalveluista ja vahvistaa Raksystemsin kahdeksankymmenhenkistä suunnittelu- ja rakennuttamisresurssia neljän asiantuntijan voimin.

Vuoden 2019 aikana jo neljännen toteutuneen yrityskaupan jälkeen Raksystems-konsernin pro forma liikevaihto ylittää 37 M€ vuonna 2019 ja henkilöstövahvuus on 350 henkeä. Konsernin tavoitteena on ylittää 100 M€:n liikevaihto vuonna 2023. Juuri toteutuneen yrityskaupan myötä Tubular jatkaa Raksystemsin tytäryhtiönä.

”Yrityskauppa vahvistaa Raksystems Insinööritoimisto Oy:n viime vuosien panostusta kasvaa tunnetummaksi ja houkuttelevammaksi isoja kiinteistöjä koko niiden elinkaaren ajan palvelevaksi alan toimijaksi. Tubularin yrityskauppa on luonnollinen jatkumo vuonna 2017 tehdylle Insinööritoimisto R J Heiskanen Oy:n sekä tänä kesänä tapahtuneelle HSSR:n kaupoille. Etenkin Raksystemsin ja Tubularin yhtä pitkä eli jo kolmikymmenvuotinen historia, kokeneet asiantuntijat sekä hyvin hoidettu ja laaja asiakaskunta täydentävät erinomaisesti Raksystemsin suunnittelupalveluiden kasvun taivalta”, kertoo Raksystems Insinööritoimisto Oy:n toimitusjohtaja Marko Malmivaara.

Tubular Oy jatkaa toimintaansa osana Raksystemsiä. Toiminta nykyisten asiakkaiden kanssa tulee jatkumaan entisellään. Yrityksen toimitusjohtajaksi tulee Raksystemsin toimitusjohtaja Marko Malmivaara.

”Raksystemsin suunnitteluorganisaation kasvua on ollut mielenkiintoista seurata sivusta ja nyt toki iloitsemme, että pystymme tuomaan kauan kaivattua lisävahvistusta LVI-suunnitteluosaamisellamme koko konsernin asiakkaiden hyväksi. Samalla takaamme nykyisten asiakkaidemme hyvän palvelutason jatkumon, kun voimme isona toimijana tarjota monipuolisesti palveluita”, kertoo Tubular Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Linturi.


Lisätietoja:

Raksystems Insinööritoimisto Oy                                Tubular Oy
Marko Malmivaara                                                             Kimmo Linturi
Toimitusjohtaja                                                                   Toimitusjohtaja
p. 0400 464 934                                                                 p. 040 700 0363
marko.malmivaara@raksystems.fi                                  kimmo.linturi@tubular.fi

 

Raksystems – Kansallisomaisuuden edunvalvontaa jo vuodesta 1989

Raksystems on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Suomen suurimpana kuntotarkastus- ja sisäilmayhtiönä olemme tehneet yli 150 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitelleet ja valvoneet tuhansia peruskorjaushankkeita. Ruotsissa toimintamme keskittyy rakentamisen aikaisen kosteudenhallinnan, energian sekä ympäristön johtaviin palveluihin.

Tarjoamme asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Toimimme aktiivisesti alan kehitystehtävissä kiinteistöjen ja kansallisomaisuutemme edunvalvojina.

Yritysfaktat

  • Suomessa ja Ruotsissa toimiva johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntijakonserni.
  • Perustettu vuonna 1989.
  • Toimitusjohtaja Marko Malmivaara, DI.
  • Asiakkaina kiinteistönomistajat, -käyttäjät, rakennusliikkeet ja muut alan toimijat.
  • 22 aluetoimistoa, joista Suomessa 18 ja Ruotsissa 4.
  • Työntekijöitä 350.
  • Liikevaihto vuonna 2019E 37 M€ (pro forma).