Pohjolan Energia Groupille uusi talousjohtaja – Mika Perkiö tuo yhtiöön vahvaa kansainvälisen liiketoiminnan osaamista

Pientuotantoon tarkoitettujen aurinkosähköjärjestelmien markkinajohtaja Pohjolan Energia Group on nimittänyt konsernin uudeksi talousjohtajaksi KTM Mika Perkiön.

Mika siirtyy Pohjolan Energiaan Sataservice-konsernin talousjohtajan tehtävästä ja ottaa uudet tehtävänsä vastaan helmikuuhun 2019 mennessä. Mika tuo yhtiöön vahvaa taloushallinnon ja kansainvälisen liiketoiminnan osaamista. Ennen Sataservice-konsernia hän on toiminut mm. Delete-konsernin talousjohtajana yhtiön laajentuessa voimakkaasti yritysostoin Suomessa ja Ruotsissa sekä Machinery-konsernin talousjohtajana.

On hienoa saada Mikan kaltainen osaaja täydentämään tiimiämme. Monipuolisen taloushallinnon osaamisensa lisäksi Mika tuo mukanaan yhtiöön myös vahvaa yritysosto- ja strategiaosaamista, joka tukee erinomaisesti kasvutavoitteitamme Pohjoismaissa”, toteaa Pohjolan Energia -konsernin toimitusjohtaja Sami Leinonen.

Pohjolan Energia on menestyksekkäästi tuonut suomalaisten kuluttajien ulottuville mahdollisuuden investoida vaivattomasti omaan aurinkosähköntuotantoon. Olen erittäin iloinen päästessäni rakentamaan yhdessä yhtiön osaavan henkilöstön kanssa Pohjolan Energiasta entistä vahvempaa ja kansainvälisempää toimijaa kasvavassa aurinkosähkömarkkinassa, kommentoi Mika Perkiö.

Lisätietoja:

Sami Leinonen
Toimitusjohtaja
Pohjolan Energia Group Oy
+46 72 539 76 00

Pohjolan Energia Group on pientuotantoon tarkoitettujen aurinkosähköjärjestelmien markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö toimii valtakunnallisesti 15 myyntikonttorinsa kautta. Pohjolan Energia työllistää 200 aurinkosähkön ammattilaista ja yhtiön liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa. Pohjolan Energian pääomistaja on suomalainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot.

MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä 0,5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi noin 40 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa.