Minna Heimonen vastuullisuus- ja viestintäpäälliköksi MB Rahastoihin

Meillä on ilo toivottaa tervetulleeksi tiimiimme uusin jäsen Minna Heimonen, joka aloitti MB Rahastojen palveluksessa vastuullisuus- ja viestintäpäällikkönä 20.8.2018. Minnan pääasiallisina vastuualueina ovat MB Rahastojen viestinnän tehtävät sekä vastuullisuuden (ESG) kokonaisuuden toteutus ja kehittäminen. Lisäksi Minna vastaa sijoittaja- ja viranomaisraportoinnista. Ennen MB Rahastojen palvelukseen siirtymistään Minna toimi Deloittella konsulttina riskienhallintapalveluissa kestävän liiketoiminnan tiimissä.

”Olen todella innoissani uudesta tehtävästä.  MB:llä halutaan kunnianhimoisesti kehittää viestinnän ja vastuullisuuden kokonaisuuksia ja lähdemme rakentamaan näitä olemassa olevien vahvuuksien pohjalta”, kertoo Minna.