Dieta Group vahvistaa asemaansa Ruotsissa kahdella yritysostolla

Pohjoismainen ammattikeittiölaitteiden tarjoaja Dieta Group on vahvistanut asemaansa Ruotsin markkinoilla ostamalla Westergrens Storköksteknik (WS AB) sekä Westergrens Storköksteknik i Syd (WS i Syd AB) yhtiöiden osakekannat. Kauppakirjat allekirjoitettiin ja omistajuus siirtyi Dieta Groupille ensimmäisen osalta 30. joulukuuta 2016 ja toisen osalta 20. huhtikuuta 2017.

Molemmat yritykset WS AB sekä WS i Syd AB ovat vakavaraisia palveluntarjoajia Ruotsin Horeca-sektorilta. Yritykset täydentävät toisiaan kattaen maantieteellisesti Ruotsin kolme suurinta kaupunkia. WS AB toimii Eskiltunan alueella Tukholman läheisyydessä, kun taas WS i Syd AB:lla on toimipiste sekä Malmössä että Göteborgissa. Molempien yritysten asiakkaita ovat niin yksityisen ravintolasektorin kuin julkisenkin sektorin, kuten oppilaitoisten ja sairaaloiden, toimijat.

Yritysostoilla Dieta Group kehittää merkittävästi valmiuttaan palvella ruotsalaisia asiakkaitaan. Yritysten aiemmat omistajat jatkavat työskentelyään Dieta Groupissa varmistaen yhtiöidensä tehokkaan integraation konserniin sekä osallistuen sen tulevaan kasvuun. Yrityskauppojen myötä Dieta Groupin tämänhetkinen vuosittainen liikevaihto Ruotsissa on noin 10 miljoonaa euroa (95 miljoonaa SEK).

Dieta Group valmistaa ja markkinoi Horeca-alan tuotteita ja palveluita ruokapalvelualalla toimiville asiakkailleen Ruotsissa, Suomessa ja Virossa. Konsernin liikevaihto on yhteensä noin 45 miljoonaa euroa ja se työllistää n. 170 työntekijää. Dieta Groupin omistaa suomalainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot sekä Groupin toimiva johto.

Lisätietoja antaa:

Marko Palmunen
Partneri, MB Rahastot
+358 9 1310 1351