Suomalaisen
pääoma­sijoittamisen pioneeri vuodesta 1988.

Tehtyjä sijoituksia

 • Raksystems

  Raksystems

  Raksystems Insinööritoimisto Oy on vuonna 1989 perustettu rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijayritys. Suomen johtavana kuntotarkastus- ja sisäilmayhtiönä Raksystems on tehnyt yli 150 000 kuntotarkastusta ja -tutkimusta sekä suunnitellut ja valvonut tuhansia peruskorjaushankkeita.
  Sijoitusvuosi:
  2018
  Exit-vuosi:
  2022
  Liikevaihto exit:
  90 M€
 • Cityterveys

  Cityterveys

  Cityterveys oli vuonna 2014 perustettu yritys, joka keskittyi yksinomaan lääketieteelliseen diagnostiikkaan ja oli riippumaton suurista terveydenhoitoalan ketjuista ja perinteisistä lääkäriasemista.
  Sijoitusvuosi:
  2015
  Exit-vuosi:
  2017
  Liikevaihto exit:
  20 M€
 • Parmaco

  Parmaco

  Parmaco suunnittelee, rakentaa ja vuokraa tehdasolosuhteissa valmistettavia korkealuokkaisia moduulirakennuksia ensisijaisesti kunnille päiväkoti- ja koulukäyttöön ja tämän lisäksi myös hoivakodeiksi ja toimistotilaksi Suomessa ja Ruotsissa.
  Sijoitusvuosi:
  2012
  Exit-vuosi:
  2018
  Liikevaihto exit:
  101 M€

MB Rahastot on yritysten kumppani ja vastuullinen sijoittaja

Olemme olleet mukana upeissa suomalaissa kasvutarinoissa, auttaneet kansainvälistymisessä ja liiketoiminnan uudistamisessa. Yritysten arvon kasvattaminen perustuu esimerkiksi orgaaniseen kasvuun ja yritysostoihin niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, toimintojen tehostamiseen sekä liiketoiminnan arvoketjun laajentamiseen.

Sijoittaminen ei ole vain pääomaa, se on yhteistyötä sekä osaamisen, kokemuksen ja verkostojen jakamista. Kestävän liiketoiminnan rakentamisessa luottamus ja johdonmukaisuus ovat arvoja, joilla rakennetaan kasvua.

Yritysten kestävän kasvun rakentajina olemme mukana luomassa kasvun ja varallisuuden rinnalla työtä sekä hyvinvointia.

Tutustu sijoituksiin

MB:n tunnistaa sitoutumiseen ja kumppanuuteen perustuvista toimintaperiaatteista

MB on pitkän historian omaava suomalainen pääomasijoittaja ja meillä on vakuuttava kokemus kasvun rakentamisesta jo vuodesta 1988. Sijoitamme pääasiassa keskikokoisiin yrityksiin Suomessa, mutta yhtiöiden liiketoiminta voi olla hyvinkin kansainvälistä. Vuodesta 2006 lähtien olemme keskittyneet enemmistöpohjaisiin osakesijoituksiin.

Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullinen omistajuus, luottamukseen perustuva kumppanuus sekä tuloksellinen yhteistyö. Toimintamallimme on hioutunut kokemuksen saatossa ja osoittanut toimivuutensa.

Kokemus ja monipuolinen osaaminen ovat vahvuuksiamme. Toimintamme aikana olemme tehneet menestyksekkäästi sijoituksia noin 40 pohjoismaiseen keskisuureen yhtiöön.

Tutustu yritykseen

Tiedotteet

 • Vahvaa terveydenhuollon osaamista Spider Medin hallitukseen

  Lue lisää
 • Kansainvälistä SAP-osaamista Neomoren hallitukseen

  Lue lisää
 • MB Rahastot tukemaan Neomoren kasvua

  Lue lisää
 • Welado Group Oy:n toimitusjohtajaksi rakennusalan inhimillinen uudistaja Noora Haverinen

  Lue lisää
 • Pyroll Pakkaukset Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Marko Penttinen

  Lue lisää
 • MB Rahastot tukemaan Spider Medin kehitystä ja kasvua

  Lue lisää
Kaikki tiedotteet